Opet počinjemo…

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

…postepeni povratak u stvarnost. Nakon epidemije virusa COVID 19 u Republici Hrvatskoj, a sukladno popuštanju mjera stožera civilne zaštite RH, u nastavku donosimo detalje oko ponovne uspostave rada našeg odreda.

Dragi naši, eto i to smo dočekali. Nakon 70ak dana od izbijanja epidemije virusa COVID 19 u Republici Hrvatskoj, prema preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite, u tijeku je postepena normalizacija života u RH, pa sukladno tome i naš odred se polako vraća u redovan rad.

Sustavno ćemo organizirati sastanke prema ranijem planu i programu, ali za sada samo na otvorenom, uz poštivanje nužnih mjera socijalne distance koje su preporučene od nacionalnog stožera CZ.

Nastavno na navedeno, slobodno kontaktirajte svoje voditelje (Marin 0992827587 i Ivan 0915888956) za dogovore oko početaka sastanaka ili nam pošaljite mail na oi3maj@oi3maj.net

Očekujte prve aktivnosti i sastanke već u nadolazećem vikendu (23 ili 24. svibnja 2020.)

U nastavku je par uputa koje su slične i mogu odgovarati opisu naših aktivnosti (nisu direktno vezane na izviđače, već treba razumno iščitati obje preporuke koje se mogu upotrijebiti i na izviđačkim aktivnostima) kako bismo i dalje ostali oprezni i sigurni:

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Dje%C4%8Dja-igrali%C5%A1ta-i-rekreativno-bavljenje-sportom-na-otvorenome.pdf

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Upute-vrtici-i-skole-29-4-2020.pdf
 

Vidimo se!
ZIGE-ZAGE, HEJ-HAJ

UPRAVA ODREDA

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.