Vijesti iz ODREDA

A NA LJETO PUTUJEMO U…

 

SVA SU MJESTA U AUTOBUSU ZA MAKEDONIJU POPUNJENA! HVALA NA PRIJAVAMA!

 

ZAKLJUČCI SA RODITELJSKOG SASTANKA ODRŽANOG 16.03.2018.

 1. Cijena putovanja i same Smotre iznosi 1.600,00 kn, u cijenu je uračunat i jedan dodatni dan, prezentacijski i potrošni materijal, te majica i marama hrvatskog kontigenta. Prehranu osigurava organizator na bazi 4 obroka dnevno.
 2. Osnovna zdravstvena i medicinska skrb je locirana na terenima Smotre i u Ohridu.
 3. Popust za braću i sestre na žalost nismo u mogućnosti osigurati.
 4. Za putovanje možete koristiti osobnu iskaznicu ili putovnicu, a ujedno podsjećamo da provjerite rok valjanosti navedenih dokumenata.
  1. Prijave: 
    Prijava uključuje plaćanje prve rate ( kotizacija Smotre u iznosu 550 kn ), ostatak uplate moguće je proizvoljno podijeliti u rate ili platiti odjednom, a najkasnije do 07.07.2018.Uplate se primaju na račun Odreda sa opisom uplate “Smotra u Makedoniji” i OIB člana u Pozivu na broj.P.S. Molimo da čim prije prijavite sudjelovanje kako bismo i mi pravovremeno mogli proslijediti prijave organizatoru!

   PODACI O ČLANU

    

   Dodatni podaci

    

   Sigurnosna provjera

12. SMOTRA IZVIĐAČA MAKEDONIJE

Tamo gdje vječno sunce sja….

Od 14. do 22. srpnja naši dragi prijatelji Makedonci organiziraju 12. nacionalnu Smotru u mjestu Skrebatno, nedaleko Ohrida. Skrebatno se nalazi na sjevernim obroncima planine Galičice. Ako vas već riječi Makedonija, Ohrid i Galičica nisu dovoljno zaintrigirale, pogledajte bogati program koji su osmislili domaćini, pa će vas to možda ponukati da se poželite pridružiti hrvatskom kontingentu. Program možete pronaći ispod ovog teksta u jpeg. formatu.

Savez izviđača Makedonije očekuje goste iz Hrvatske,Belgije, Crne Gore, Francuske, Izraela, Slovenije i Ujedinjenog Kraljevstva.

Plan nam je krenuti na put 13.srpnja, a iz Ohrida planiran je povratak 23.srpnja 2018. U povratku je planiran posjet i obilazak Skopja, a za vrijeme Smotre obilaziti ćemo i upoznati svu bližu okolicu i mjesta oko Ohridskog jezera. 

Očekujemo Vas na roditeljskom sastanku kako bi dobili sve detaljne informacije, a mi potporu u nastavku organizacije odlaska na ovu aktivnost. Rokovi su nam stisnuti prema domaćinima pa moramo brzo reagirati. Ova smotra će zasigurno biti osvježenje i novo iskustvo za svakog našeg člana.

U nastavku su link poveznice za smotru pa pogledajte.

http://scout.org.mk/sim/wp-content/uploads/2018/01/Smotra-2018-draft-invitation.pdf

http://scout.org.mk/

 

Tags: