IZLET U DELNICE

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
 * PRIJAVE ZA IZLET U DELNICE SU ZAVRŠILE! HVALA! *

Po kalendaru aktivnosti u planu je jednodnevni izlet u Delnice i to 09.12.2017 (subota). Na izlet bi išli vlakom sa željezničkog kolodvora u Rijeci. Polazak je predviđen u 07:27 sati, te je na željeznički kolodvor Rijeka potrebno doći najkasnije u 07:00 sati, a povratak je predviđen vlakom koji u 17:00 sati kreće iz Delnica u Rijeku.

 

** IZVIĐAČKE MARAME SU OBAVEZNE! **

Taj je vikend u Delnicama “Delnička adventska bajka”, manifestacija puna kulturno-zabavnih događanja i sadržaja namjenjenih djeci, a dio programa obuhvaća: interaktivne bajke za djecu, kreativne i edukativne radionice za male vilenjake i slično. Centralna zvijezda Delničke bajke je Baka Mraz koja animira djecu vodi ih kroz programe i sudjeluje u provođenju interaktivne bajke.

Na izletu planiramo ići na klizanje i koristiti bazen zatvorenog tipa, a ukoliko vremenske prilike dozvole, postoji mogućnost i da se sanjkamo, o čemu ćemo Vas naknadno obavijestiti. Molimo roditelje da djecu opreme za snijeg, sa dovoljno tople odjeće i obuće, sendvičima i sokovima, te opremom za bazen (kupaće gaćice, šlape ili japanke, ručnik, po potrebi fen za kosu).

Cijena izleta iznosi 100 kuna, u što je uključena cijena povratne karte za vlak, korištenje bazena i klizališta. Krajnji rok za prijave putem obrasca je utorak, 05.12.2017.

Ujedno Vas molimo da dijete kod sebe ima koju kunu za džeparac ukoliko stanemo na topli čaj da se okrijepimo razgledavajući Adventsku bajku.

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Tags: