SLAVIMO ROĐENDAN…

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

osnivača svjetskog skautskog pokreta, Sir Roberta Badena Powella.

PRIJAVE ZA AKTIVNOST SU ZAVRŠILE. HVALA!

Idemo na izlet u Pulu vlakom, polazak je u subotu 23.02.2019. u 06.00 sati sa željezničkog kolodvora Rijeka, te vas molimo da dođete najkasnije u 05.30 sati. U Puli će nas ugostiti Odred izviđača Istra, s kojima ćemo se družiti i provoditi izviđački program. Povratak za poletarce je isti dan (subota, 23.02.2019.) oko 17.10 sati na željeznički kolodvor Rijeka. Izviđači i istraživači se vraćaju u nedjelju 24.02.2019. u isto vrijeme na isto mjesto.


PRIJAVE ZA IZLET SE PRIMAJU DO 18.02.2019. ! ISPRAVNOM SE PRIJAVOM SMATRA KOMPLETNO ISPUNJENI e OBRAZAC, A LINK SE NALAZI U DNU OVE STRANICE. OSTALI OBLICI PRIJAVE SE NE UVAŽAVAJU. NAKNADNE PRIJAVE NEĆE SE UZIMATI U OBZIR ! HVALA!

U cijenu karte je uračunat prijevoz vlakom (povratna karta), a za izviđače i istraživače je cijena povećana zbog troškova obroka (večera) u Puli. Detaljnije informacije možete dobiti kod svojih voditelja.

Za izviđače i istraživače je obavezna podloška za spavanje (karimat) i vreća za spavanje!

Molimo roditelje poletaraca da redovno prate vremensku prognozu i da sukladno tome spreme djecu za izlet, te da djeca imaju dovoljnu količinu hrane i pića za vrijeme trajanja izleta. Preporučamo da iznos džeparca ne pređe 50 kn.

Cijena izleta je za poletarce 90 kn (jedan dan), a za izviđače i istraživače 150 kn (dva dana).

Izlet se plaća gotovinom na željezničkom kolodvoru Rijeka, i to na dan polaska, pa vas molimo da dođete malo ranije kako bi skupili sve uplate i na vrijeme kupili kartu za vlak.

Svim članovima Saveza izviđača Hrvatske čestitamo BP Day i želimo da ovaj svijet pokušaju ostaviti malo boljim nego što su ga našli.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.