Vijesti iz ODREDA

SLAVIMO ROĐENDAN…

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

osnivača svjetskog skautskog pokreta, Sir Roberta Badena Powella.

PRIJAVE ZA AKTIVNOST SU ZAVRŠILE. HVALA!

Idemo na izlet u Pulu vlakom, polazak je u subotu 23.02.2019. u 06.00 sati sa željezničkog kolodvora Rijeka, te vas molimo da dođete najkasnije u 05.30 sati. U Puli će nas ugostiti Odred izviđača Istra, s kojima ćemo se družiti i provoditi izviđački program. Povratak za poletarce je isti dan (subota, 23.02.2019.) oko 17.10 sati na željeznički kolodvor Rijeka. Izviđači i istraživači se vraćaju u nedjelju 24.02.2019. u isto vrijeme na isto mjesto.


PRIJAVE ZA IZLET SE PRIMAJU DO 18.02.2019. ! ISPRAVNOM SE PRIJAVOM SMATRA KOMPLETNO ISPUNJENI e OBRAZAC, A LINK SE NALAZI U DNU OVE STRANICE. OSTALI OBLICI PRIJAVE SE NE UVAŽAVAJU. NAKNADNE PRIJAVE NEĆE SE UZIMATI U OBZIR ! HVALA!

U cijenu karte je uračunat prijevoz vlakom (povratna karta), a za izviđače i istraživače je cijena povećana zbog troškova obroka (večera) u Puli. Detaljnije informacije možete dobiti kod svojih voditelja.

Za izviđače i istraživače je obavezna podloška za spavanje (karimat) i vreća za spavanje!

Molimo roditelje poletaraca da redovno prate vremensku prognozu i da sukladno tome spreme djecu za izlet, te da djeca imaju dovoljnu količinu hrane i pića za vrijeme trajanja izleta. Preporučamo da iznos džeparca ne pređe 50 kn.

Cijena izleta je za poletarce 90 kn (jedan dan), a za izviđače i istraživače 150 kn (dva dana).

Izlet se plaća gotovinom na željezničkom kolodvoru Rijeka, i to na dan polaska, pa vas molimo da dođete malo ranije kako bi skupili sve uplate i na vrijeme kupili kartu za vlak.

Svim članovima Saveza izviđača Hrvatske čestitamo BP Day i želimo da ovaj svijet pokušaju ostaviti malo boljim nego što su ga našli.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.