Idemo na izviđačko logorovanje …

oi lepglavaIZVIĐAČKO LOGOROVANJEoi 3 maj logo

„Thacorum“

Trakošćan, 23.-30. srpnja 2014.

 

 

Odred izviđača 3. MAJ u suorganizaciji sa bratskim Odredom izviđača Lepoglava organizira izviđačko logorovanje pod nazivom „Thacorum“ (naziv Trakošćana prema legendi koje je dobio po tračkoj utvrdi  Thacorum koja je navodno postojala u vrijeme antike). Logorovanje će se održati u Trakošćanu, točnije u samoj blizini dvorca na ulazu u Park prirode Takošćan. Smještaj sudionika će biti u šatorima po dvoje i troje, smješteni u zajedničkom logorskom krugu, služiti ćemo se sanitarnim čvorovima u čvrstom objektu, a higijenu ćemo obavljati unutar logorskog kruga (u podignutim logorskim objektima).

Logorovanje će se održati u trajanju od 7 dana, tj. 6 noćenja, u terminu od 23.07. do 30.07.2014. godine. Prijevoz na aktivnost će biti organiziran posebnim autobusom, a predviđeni polazak je u 7:30 sati sa parkirališta na Mlaci. Planirani povratak kućama je 30.7.2014. u večernjim satima.

Na logorovanju će se pripremati 5 obroka dnevno (doručak, marenda, ručak, marenda, večera), a obroke će pripremati profesionalna kuharica. Uz razne logorske aktivnosti, sudionici će planinariti na Ravnu Goru, veslati po trakošćanskom jezeru, posjetiti dvorac Trakošćan, obilaziti poučne staze oko Trakošćana, te upoznati Zagorje i bednjanski kraj.

Svi sudionici će prema uzrastu biti podijeljeni u manje grupe – patrole koje će voditi stručni programski voditelji.

Cijena logorovanja iznosi 999,00 kn za članove odreda, odnosno 1199,00 kn za nečlanove. Taksa uključuje prijevoz, prehranu, smještaj i programski materijal, a cjeloukupni iznos mora biti plaćen zaključno sa 18.07.2014., uz obvezu plaćanja minimalne akontacije u iznosu od 299,00 kn prilikom predaje PRIJAVE. U slučaju odustajanja, akontacija se ne može vratiti.

Prijave za logorovanje se primaju ODMAH, a zaključno sa 07.07.2014. odnosno do popunjenja kapaciteta jer je broj sudionika ograničen.

Roditeljski sastanak će se održati (ponedjeljak) 07.07.2014. u 20:00 sati u prostorijama Odreda izviđača 3. Maj u ulici Milutina Barača 8 (ex Industrijska), gdje ćete dobiti sve potrebne informacije i popis obavezne osobne opreme.

PRIJAVNICA ZA IZVIĐAČKO LOGOROVANJE !

 Za sve dodatne informacije možete kontaktirati svojeg načelnika odreda

(091/899 2323 Marin Filčić Filac) ili na e-mail: oi3maj@oi3maj.net