Vijesti iz ODREDA

DAN OTVORENIH VRATA – IZVIĐAČKI CENTAR RAKOV JARAK, FUŽINE, 13.06.2021.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dragi članovi i roditelji, simpatizeri i prijatelji, pozivamo vas na veliko druženje u idili Izviđačkog centra u Fužinama. Za članove i njihove prijatelje koje povedu, organizirati ćemo pravu navalu izviđačkih vještina i igara. Roditelji i naši brđani podijeljeni u timove, odmjeriti će snage u kuhanju  kotlića koji ćemo svi konzumirati za ručak. Raditi ćemo gulaš s njokima, osnovne sastojke ćemo organizirati, tajne sastojke i začine nosite sa sobom.Prezentirati ćemo novim članovima i roditeljima kako izgleda dio logora, spavanje u izviđačkom šatoru, logorski patenti i logorska vatra.U međuvremenu dok se kuha kotlić, svi trebaju odmjeriti snage u veseloj olimpijadi, roditelji protiv djece. U međuvremenu ćemo održati i kratki roditeljski sa informacijama oko logorovanja.Poslije ručka u 15.00 sati za one koji žele gleda se utakmica Hrvatska-Engleska (navijačka obilježja poželjna), a za ostale šetnja oko jezera Bajer i posjeta špilji.

Dolazak je predviđen oko 11 sati individualno autima ili ako želite vlakom. Za članove čiji roditelji ne dolaze organizirati ćemo dolazak vlakom uz pratnju predvodnika.Ukoliko dolazite autom parkirajte sa sjeverne strane na Vrelu pa pješice prema izviđačkom centru. Na parkingu sa južne strane kod igrališta teško da ćete naći mjesta. Povratak u Rijeku je planiran oko 17 sati, na isti način kako ste i došli, a vlakom prema voznom redu.

I na kraju molimo vas da popunite upitnik na web stranicama odreda kako bi se znali što bolje organizirati sa prostorom, količinama i prijevoz !!!! WEB UPITNIK NALAZI SE ——–>OVDJE<——-

Veselimo se ovom zajedničkom druženju i skorog viđenja izviđački vas pozdravljamo, BUDI PRIPRAVAN !

Uprava odreda

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.