Vijesti iz ODREDA

LOGOROVANJE “BRAČANA 2019”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

PČELICE I POLETARCI, PLANINKE I IZVIĐAČI POZIVAMO VAS U NOVI IZAZOV……

Ovogodišnje logorovanje će se održati po prvi put u Istri u suradnji sa Odredom „Istra“ iz Pule i Odredom „BJ“ iz Zagreba.

GDJE?

Teren logorovanja nalazi se kod sela Opatija, 8 km zapadno od grada Buzeta na rječici Bračani, koja se ulijeva u rijeku Mirnu kilometar južnije. Do terena se dolazi cestom  D44 iz Buzeta . Poslije 7 km na raskršću kod restorana, s lijeve strane ceste, skreće se desno ispod akvadukta prema selu Žonti i Opatija., Nakon oko 1 km asfaltiranom lokalnom cestom dolazimo do mjesta gdje je Bračana najbliža cesti. Tu je put kojim se nakon dvadesetak metara dolazi na teren. Na teren se može doći samo traktorom.

Teren se nalazi na lijevoj obali rječice Bračana koja je široka nekoliko metara, i u kojoj uvijek ima tekuće vode.

Najbliža izletišta su Motovun, Istarske toplice, Motovun, Hum, Aleja glagoljaša, Kotle, Ćićarija a blizu je i Park prirode Učka.

Buzet je grad udaljen oko 8 km u kojem se nalaze sve potrebne ustanove: hitna pomoć, policija, vatrogasci, sanitarna inspekcija, te ljekarna i  trgovine.

KAD?

Logorovanje će se održati od 18.07.-28.07. 2019. Dakle 10 dana čiste uživancije….

PUTOVANJE?

Putovati ćemo vlakom do Buzeta, a onda posebnim autobusom do terena logora. Točno vrijeme polaska i dolaska naknadno ćemo objaviti.

PREHRANA?

Prehrana je složena na bazi 4 obroka dnevno od kojih su dva obavezno kuhana. Kuha zajednički profesionalni personal. Predviđa se i posebna prehrana za vegetarijance i članove sa alergijskim problemima.

CIJENA?

Cijena logorovanja koja uključuje apsolutno sve od prijevoza i prehrane, prijevoza opreme do programskog materijala iznosi 1180,00 kuna. Ova cijena se odnosi na aktivne članove sa uredno plaćenom članarinom u tekućoj godini.

Za ostale cijena logorovanja iznosi 1650,00 kuna.

Braća i sestre ostvaruju popust na drugu uplatu od 20%.

PRIJAVE?

Prijavljujete se na posebnom obrascu prijave koji se nalazi u sklopu ove objave. Prijava je pravovaljana zajedno sa uplaćenom akontacijom od 300,00 kuna, a najkasnije do 21.06.2019. godine.

KLIKNI OVDJE DA SE PRIJAVIŠ NA LOGOROVANJE :)

UPLATE?

Uplatu akontacije kao i kompletnu uplatu možete izvršiti na odredski račun IBAN HR472402006-1100138650, sa OIB-om člana u pozivu i opisom uplate „Logorovanje Bračana 2019“. Konačnu i kompletnu uplatu očekujemo najkasnije do 10.07.2019. godine.

INFORMACIJE I RODITELJSKI SASTANAK?

Informacije možete dobiti preko odredskog maila oi3maj@oi3maj.net , te na sastanku koji će se održati 07.06.2019. (petak) u našim prostorijama sa početkom u 20.00 sati.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Tags: