• Vijesti iz SIR-a Uto, velj. 21, 2017

  Obavijest za sve sudionike izleta u Delnice!

  Polazak je u 09.00 sati sa terminala Delta (od kud polaze prigradske linije #Autotroleja).Prvo idemo na sanjkanje i grudanje na Platak, za što nam je potrebna topla zimska odjeća i obuća, te tko ima sanjke ili tanjuriće, neka ponese. Zatim idemo u Delnice na bazen i u dvoranu. Ne zaboravite opremu za kupanje i tko ima mali fen neka ponese. Za dvoranu nam trebaju tenisice i trenerka, sendviči i sokovi za vas i za vaše predvodnike :)
  Vraćamo se u 18.00 sati na mjesto polaska.

 • Savez izviđača Hrvatske i DUZS obilježili su Dan jedinstvenog europskog broja za hitne službe 112.

  Povodom obilježavanja Dana jedinstvenog europskog broja za hitne službe 112 u subotu 11. veljače 2017. godine članovi Saveza izviđača Rijeke, članice Saveza izviđača Hrvatske posjetili su prostorije Državne uprave za zaštitu i spašavanje, Područni ured za zaštitu i spašavanje, Županijski centar 112 Rijeka.

  Voditelj Županijskog centra 112 Rijeka, g. Milan Marković, objasnio je izviđačima čemu služi Međunarodni broj 112, kako se i kada koristi, te ujedno pokazao sva materijalno-tehnička sredstva koja su nužna za nesmetano odvijanje svakodnevnih zadaća Centra 112. Nakon kraćeg uvoda, izviđači su pogledali kratku prezentaciju koja detaljnije objašnjava generalni ustroj Državne uprave za zaštitu i spašavanje, preko Područnih ureda, pa sve do razine Županijskih centara. Detaljnije je prezentiran način rada operatera Centra 112 prema ostalim žurnim službama (vatrogasti, hitna pomoć i policija), te koordinacija i sinergija zajedničkih snaga u spašavanju života i imovine. Nakon prezentacije, voditelj centra odgovarao je na pitanja izviđača koji su pokazali zavidno znanje o djelovanju Centra i sustava zaštite i spašavanja općenito.

  Na kraju obilaska Županijskog centra 112 Rijeka, izviđači su se zahvalili g. Markoviću i djelatnicima Centra 112 na gostoprimstvu.

  za Savez izviđača Rijeke

  Luka Bukvić

 • Vijesti iz ODREDA Uto, velj. 7, 2017

  Dragi naši, izvjesno je da će naša web stranica www.oi3maj.net biti povremeno nedostupna tijekom mjeseca veljače 2017. O ponovnoj normalizaciji iste ćemo Vas dodatno obavjestiti na Facebook stranici.

  Molimo Vas da pratite obavijesti i novosti na Facebook stranici Odreda izviđača “3.Maj” Rijeka koja se nalazi OVDJE.

  Za sve dodatne informacije, molimo Vas da nas kontaktirate ili na broj mobitela načelnika ili na službeni mail Odreda.

  Izviđački pozdrav

  Uprava Odreda

 • Vijesti iz SIR-a Sri, velj. 1, 2017

   

  Kao i svake godine, i ove godine idemo na Zimski sportski kup u Delnice. Aktivnost traje jedan dan u kojemu će svi članovi Saveza izviđača Rijeke odmjeriti snage i vještine u raznim zabavnim igrama i aktivnostima. Naravno da Vam nećemo odati detalje, ali zabava je zagarantirana :) Molimo da članovi uzmu sa sobom opremu za dvoranske igre, kupaće gaćice, ručnik i fen za kosu, te rezervnu robu da se presvuku ako bude potrebe. U Delnice putujemo organizirano, autobusima. Cijena izleta uključuje prijevoz i korištenje sadržaja Goranskog sportskog centra.

  Za sve detalje, možete se obratiti Načelniku odreda Luki Bukviću – Manetu na mobitel ili na MAIL

  Ujedno Vas molimo da obratite pozornost na OPĆE UVJETE Odreda izviđača “3.Maj”

   

  DETALJI AKTIVNOSTI:

  1. GDJE IDEMO : Idemo u Delnice, tamo ćemo imati zabavne aktivnosti klizanja, korištenja bazena, dvorane;
  2. KAD IDEMO: 25. veljače 2017.  (detaljnije naknadno )
  3. CIJENA IZLETA: 100 kn ( svaki član mora ponesti sendviće i sokove )
  4. TRAJANJE AKTIVNOSTI: 1 dan ( krećemo ujutro i vraćamo se popodne )

  Molimo Vas da redovito pratite web stranice Odreda izviđača “3.Maj” ili Facebook stranicu  o novim obavijestima i informacijama. Broj mjesta je ograničen, te se prijavite čim prije kod Vaših predvodnika. Vidimo se ;) :)

   

  ZIGE-ZAGE, HEJ-HAJ, 3.MAJ !

 • Vijesti iz ODREDA Čet, sij. 26, 2017

  Jedan od naših najaktivnijih predvodnika u Odredu, Ivan Buškulić, gostovao je na Radio Rijeci na temu izviđača. Kako izviđači izgledaju iz perspektive mladog i odgovornog predvodnika, poslušajte ovdje:

   

  Ivan Buškulić – Odred izviđača “3.Maj” Rijeka – Radio Rijeka

 • Vijesti iz ODREDA Sri, sij. 11, 2017

  Poštovani roditelji i članovi,

  Došlo je vrijeme da se počnu plaćati članarine za tekuću 2017. godinu, s toga Vas molimo da plaćanje izvršite prema primjeru uplatnice.

  VAŽNO: MOLIMO VAS DA UPLATE ČLANARINA VRŠITE ISKLJUČIVO INTERNET BANKARSTVOM ILI PLAĆANJEM U POŠTI / BANCI !

  Rok za plaćanje članarine je 28. veljače 2017. godine.

   

  Za dodatne informacije, obratite se Načelniku odreda (Mane) na mobitel ili nacelnik@oi3maj.net

   

 • Vijesti iz ODREDA Ned, sij. 8, 2017

  Podsjećamo Vas da su, po završetku zimovanja “Zimirko 2017.” u Gomirju, stupili na snagu Opći uvjeti Odreda izviđača “3.Maj” Rijeka.

  Molimo sve roditelje članova, punoljetne članove, prijatelje odreda koji se povremeno uključuju u rad odreda i sve ostale kojih se to tiče, da pročitaju Opće uvjete koji će se primjenjivati u budućem radu Odreda izviđača “3.Maj” Rijeka.

  Iste možete pronaći OVDJE

   

  Luka Bukvić – Mane

  Načelnik Odreda izviđača “3.Maj” Rijeka

 • Vijesti iz ODREDA Pon, sij. 2, 2017

   

  Obavještavamo roditelje naših članova koji idu na zimovanje u Gomirje da ćemo se naći na željezničkom kolodvoru Rijeka, 04.01.2017. u 07:00 sati. Za sve dodatne informacije možete kontaktirati načelnika odreda Maneta na mobitel.

   

  ZIGE-ZAGE, HEJ-HAJ, 3.MAJ !!

 • Vijesti iz ODREDA Uto, pro. 20, 2016

 • Vijesti iz ODREDA Pon, stu. 21, 2016

  Poštovani roditelji,

  Prijave članova za zimovanje “Zimirko 2017” su završene. Zahvaljujemo svima na prijavama, a ostalim članovima želimo da nam se drugi put pridruže.

  Vaši trećemajci :)